Autonpesu info

Miksi höyrypuhdistus on tehokasta auton sisäpuhdistuksessa?

1. Tehokkuus: Höyrypesu käyttää korkeaa lämpötilaa (yleensä 100-165 °C), joka tunkeutuu syvälle pintojen huokosiin ja poistaa tehokkaasti likaa, rasvaa, tahroja ja hajuja. Höyrypesu tappaa myös bakteereja ja muita mikro-organismeja, joita perinteiset puhdistusmenetelmät eivät välttämättä poista yhtä tehokkaasti.

 

2. Kemikaalivapaus: Höyrypesu ei vaadi pesuaineita tai kemikaaleja, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän ja turvallisemman vaihtoehdon, erityisesti allergikoille tai henkilöille, jotka ovat herkkiä kemikaaleille. Höyrypesu poistaa myös aiemmin käytettyjä pesuaine- ja kemikaalijäämiä.

 

3. Monipuolisuus: Höyrypesu soveltuu useille eri pinnoille, kuten kangasistuimille, nahalle, matoille ja muovipinnoille. Se voi puhdistaa myös vaikeasti saavutettavia alueita, kuten saumoja ja halkeamia.

 

4. Desinfiointi: Höyrypesu tuhoaa tehokkaasti bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja muita haitallisia mikro-organismeja, mikä parantaa auton sisäilman laatua ja tekee ympäristöstä hygieenisemmän.

 

5. Kuivuminen: Koska höyrypesu käyttää vähemmän vettä kuin perinteiset pesumenetelmät, puhdistetut pinnat kuivuvat nopeammin, mikä vähentää homeen ja hajujen riskiä.


Mikäli olet kiinnostunut tietämään missä kaikessa on terveydelle vaarallisia kemikaaleja, mene tänne lukemaan aiheesta lisää

Miksi auto kannattaa pestä?

Se poistaa lian, pölyn ja muut roskat auton pinnalta. Jos et pese autoasi säännöllisesti, lika, pöly ja muut roskat kerääntyvät auton pinnalle. Tämä voi lopulta johtaa naarmuihin ja muihin vaurioihin. Puhumattakaan siitä, että likaisella autolla ajaminen on vain epämiellyttävää.

Viisi tärkeää syytä pestä autosi säännöllisesti

Auton omistamisessa on joitain asioita, joita sinun pitäisi todella tehdä useammin, autosi pesu on yksi niistä.
Auton säännöllinen pesu ei ole koskaan ollut etusijalla? Juuri puhdistetun ja imuroidun auton tunne, vaikka se onkin hieno, on yleensä suurempi kuin siihen liittyvä vaiva (varsinkin kun sinulla on vain viikonloput vapaita ja sosiaaliset velvoitteet houkuttelevat enemmän :)

Ajatukset viipyvät mielessäsi, varsinkin kun sinulla on vain auto pysäköity kadulle ja tiedät, että se likaantuu pian taas, tai auton pesun jälkeen olisi tulossa kaatosade, joka kirjaimellisesti pesee raskaan työsi viemäriin.

Tietysti, kun se likaantuu, viet sen lähimpään autopesulaan nopeaan kuuraukseen, mutta onko koskaan tullut mieleen, että sinun pitäisi tehdä niin useammin..

Kimaltelevan puhtaalla autolla on suuria etuja, ja alla on viisi tärkeää syytä, jotka kannattaa harkita. Olipa kyseessä viikoittainen tai jopa kahden viikon siivous, tämä pieni investointi aikaan (ja ehkä myös rahaan) voi maksaa itsensä takaisin.

1. Säännöllinen autonpesu välttää pitkäaikaiset vauriot autollesi

Lika, ötökät, lintujen ja lepakoiden kakka, sade, lehdet, ruohonleikkuu, muta, jopa terva, piki juuri päällystetyiltä teiltä voivat kaikki tarttua autoosi ajon aikana tai kun se on pysäköity kadulle. Ja vaikka et ehkä huomaa sitä aluksi, se kaikki kerääntyy ja vaurioittaa ja mahdollisesti tahraa autosi maalipintaa, jos et saa mahdollisuutta puhdistaa sitä riittävän nopeasti.

 

Auton säännöllinen pesu estää kaikkien mineraalien kerääntymisen ja pesee epäpuhtaudet pois, jolloin maalipinta näyttää uudelta. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden vahata autosi, mikä auttaa säilyttämään maalin ja estää lian kertymisen ja mahdollistaa helpomman puhdistuksen seuraavan pesun yhteydessä.

2. Auton puhtaus vaikuttaa turvallisuuteen

Olitpa sitten lomamatkalla tai vain menossa kaupunkiin tekemään asioita, tuulilasisi, ikkunasi, peilisi, sisätilasi ja jopa renkaasi tulee olla puhtaat roskista.

Säännöllinen pesu tarkoittaa, että sinun ei tarvitse stressata näiden alueiden likaisuudesta, ja jos sinun täytyy pysähtyä ja täyttää tuulilasinpesunestettä, voit yhtä hyvin käydä pikaisesti samalla autopesussa!

 

Liian likaiset peilit ja ikkunat voivat olla vaarallisia, varsinkin kun meidän on tarkastettava kuolleet kulmat, peruuttaessa tai tehdä jotain niin yksinkertaista kuin pysäköidä auto. Varmista siis, että kaikki on puhdasta ja turvallista, jotta voit olla turvallisin mielin seuraavalla reissullasi!

3. Autosi puhdistaminen voi estää sairauksia

Toistaiseksi olemme keskittyneet tavallisen pesun ulkoisiin etuihin, mutta entä autosi sisällä? Jos olemme oppineet jotain viimeisien muutamien vuosien aikana, niin se on hyvän käsihygienian merkitys.

Tietysti kaikkien auto (ja koti) saattaa joskus olla hieman epäsiisti, mutta silti siivoat kylpyhuoneesi ja pyyhit pesuallasta koko ajan, joten miksi et tekisi samoin autosi eniten käytettyjen kosketuspisteiden kanssa?

Paljonko autossa on bakteereita?

Käsien säännöllisesti koskettavien alueiden puhtaana pitäminen auttaa estämään bakteerien leviämistä ja estää sinua ja matkustajia sairastumasta. Jopa 700 erilaista bakteerikantaa voi elää keskivertoautossa, keskimääräinen auton ohjauspyörä on neljä kertaa likaisempi kuin julkinen wc-istuin!
 

Polttoainepumpun kahva mitattiin CFU-lukemissa, mikä tekee siitä 11 835 kertaa likaisemman kuin julkinen wc-istuin.

Auton ohjauspyörässä mitattiin 629 CFU:ta, mikä on kuusi kertaa likaisempi kuin älypuhelimen kosketusnäyttö.

Auton ohjauspyörä on neljä kertaa likaisempi kuin yleinen wc-istuin ja auton ohjauspyörä on kaksi kertaa likaisempi kuin hissin tilauspainike.
Tässäkin yksi syy käyttää palveluna meidän auton sisätilojen höyrypesua jolla poistetaan bakteereita myös ratista.


Käsihygienia ja auton sisäpuhdistus on tärkeää, polttoainepumpun jälkeen kosket autosi ovenkahvaan, siirrät pumpun bakteerit, auton avaimiin, rattiin, turvavyöhön, vaihdekeppiin ja kaikkiin painikkeisiin joita autossa kosket.
Jos vielä et osaa yskiä tai aivastaa oikein, niin perheenjäsenen tai läheisen sairastuminen voi olla todella lähellä.
Toisista välinpitämättömät itsekeskeiset ihmiset ei osaa yskiä eikä aivastaa oikein ja he siirtävät polttoainepumpulle valmiiksi tartuttavat bakteerit, kun ovat juuri hetki aiemmin yskineet suoraan kämmenelle jotka sinä viet lopulta kotiisi autosi avulla perheelle tuliaisiksi.

 

Oletpa sitten menossa ostoskeskuksiin tai viemään lapsia hoitoon, julkiset paikat, joissa olemme ja joissa automme ovat, tarkoittavat, että kätemme tuovat autoon enemmän bakteereita, joten varmista, että sinulla on pullo käsidesiä ja pyyhi autosi sisäpuoli hyvin ja puhdista se usein.

4. Puhdas auto on arvokkaampi

Vaikka olisit täysin rakastunut autoosi juuri nyt etkä edes harkitse myyntiäsi lähitulevaisuudessa, on tärkeää tehdä kaikkesi, jotta autosi näyttää hyvältä nyt, joten kun sen myymisen aika tulee, voi saada siitä mahdollisimman paljon.

Säännölliset autonpesut auttavat estämään ruostetta, naarmuja, himmeää maalia ja muita ongelmia, jotka horjuttavat autosi ulkonäköä ja voivat vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon. Autonpesu ja sisätilojen puhdistaminen tarjoaa myös hyvän tilaisuuden pitää tulevia ongelmia silmällä, jotta voit korjata ne hyvissä ajoin.

5. Puhdas auto kuluttaa vähemmän polttoainetta

Koska polttoainekustannukset ovat tällä hetkellä nousussa, tämä on hyvä vinkki, joka kannattaa pitää mielessä, kun lähdemme matkalle kesälomalle.

Puhdas auto voi auttaa parantamaan polttoainetehokkuutta, koska autossasi oleva lika aiheuttaa vastusta, mikä saa autosi polttamaan enemmän polttoainetta. On jopa tehty tutkimuksia ja testejä sen osoittamiseksi, että puhdas auto on 10 % polttoainetehokkaampi kuin sama likainen auto!

Mene siis autopesuun ja säästä ylimääräistä rahaa polttoainekuluissa.

Auton perinteisen sisäpuhdistuksen haitat?

Kemikaalialtistuminen: Monet perinteiset puhdistusaineet sisältävät kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Jatkuva altistuminen näille kemikaaleille voi johtaa hengitystieongelmiin, allergioihin, ihoärsytykseen ja muihin terveysongelmiin. Lisäksi joihinkin puhdistusaineisiin liittyvät voimakkaat hajut voivat olla epämiellyttäviä.
 

Työlästä: Perinteiset siivousmenetelmät voivat olla fyysisesti vaativia, varsinkin kun kyseessä ovat suuret alueet tai syväpuhdistustehtävät. Lakaiseminen, moppaaminen ja hankaaminen vaativat käsin tehtävää työtä ja voivat olla aikaa vieviä, mikä johtaa väsymykseen ja kehon rasitukseen.
 

Rajallinen tehokkuus: Perinteiset puhdistusmenetelmät ovat jossain määrin tehokkaita, mutta niillä ei aina päästä syvälle pinttyneeseen likaan. Tahrat ja hajut voivat jäädä, mikä edellyttää lisätyötä tai erikoispuhdistusaineiden käyttöä.

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa, jossa tutkittiin 30 erilaista kemiallista puhdistusainetta, joita käytettiin Yhdysvaltain kouluissa, tunnistettiin ilmassa jäämiä 475 erillisestä kemikaalista.
Vaikka näistä ilkeistä aineista ei mainita missään merkinnöissä, formaldehydiä, bentseeniä ja kloroformia löytyi kaikista. Raportissa tunnustetaan, että "vihreät" puhdistusaineet vapauttavat yleensä vähemmän myrkkyjä, mutta jotkut silti sisälsivät syöpään tai astmaan liittyviä kemikaaleja. (https://www.ewg.org/schoolcleaningsupplies/pressrelease).

Useimmat yritykset tunnustavat, että puhdistuskemikaalit voivat olla haitallisia henkilökunnalle, asiakkaille ja suurelle yleisölle. On tehty lukuisia tutkimuksia, jotka vahvistavat tätä päätelmää, ja suurin osa puhdistuskemikaaleista sisältää sentään varoitusmerkintöjä,  kuten terveys- tai myrkytysvaroituksia lain edellyttämällä tavalla. Kaikista vaarallisista aineista ei ole kuitenkin purkeissa kuvia. kts. allaoleva galleria.
 

Jos käytät autonpesuja ja autofiksausta tarjoavien yritysten palveluja, kiinnitä huomiota, käyttääkö henkilökunta autojen ulkopesun aikana tai sisätilojen ja istuimien puhdistuksessa suojausvälineitä, kuten aktiivihiilisuodattimia, maskeja, hanskoja ja suojavaatetusta?
Kertooko henkilökunta teille palvelun jälkeen, että voit turvallisesti hengittää perheesi kanssa autossa tarjotun palvelun jälkeen? Eli ovatko he oikeasti kiinnostuneet asiakkaan turvallisuudesta.

Haluatko autosi puhdistettavan näillä aineilla?

Harkitsetko raskautta tai lapsen saamista?
Lisääntymiselle vaarallisiin tuotteisiin ei vaadita erikseen varoitusmerkintää.
Vesiympäristölle vaarallisiin tuotteisiin ei vaadita erikseen varoitusmerkintää.
Mieti millaisten palvelujen ja kemikaalien kanssa olet tekemisissä ja tiedätkö onko niitä autossasi?
 

Varmistu ja ota selvää henkilökunnalta mitä aineita ja pesuaineita he käyttävät, varsinkin jos kyseessä on auton sisätilojen puhdistus. Pyydä tarpeen vaatiessa pesu- ja ehostusaineiden etiketit nähtäväksi, jotta tiedät varmasti millaisten aineiden kanssa tulet viettämään autossa aikaasi..
Osa voi sanoa käyttävänsä ympäristöystävällisiä pesuaineita ja sinun tehtäväsi on varmistaa asian olevan näin.


Tai vaihtoehtoisesti käytä meidän turvallisia palveluita jotka poistavat aiemmin käytettyjen pesuaineiden ja kemikaalien haittoja autostasi höyrypuhdistuksen avulla.

 

Höyrypesupalvelu jota tarjoamme on tehokas kemikaalijäämien poistossa: Kemialliset puhdistusaineet jättävät usein jälkeensä jäämiä, jotka voivat olla ärsyttäviä ja haitallisia, erityisesti henkilöille, joilla on herkkä iho tai hengityselinten sairaus. Höyrypuhdistus poistaa nämä jäämät tehokkaasti ja tarjoaa kemikaalittoman ja puhtaamman ympäristön. Poistamalla kemikaalijäämät, höyrypuhdistus auttaa vähentämään ihoärsytyksen, allergioiden ja muiden terveysongelmien riskiä, ​​jotka johtuvat altistumisesta ankarille puhdistuskemikaaleille.

Pesupalvelut
Puhdistuspalvelut

Auton pesu
Auton penkkien pesu
Auton istuimien pesu
Auton sisäpesu - Erilaisia vaihtoehtoja
Auton sisäpuhdistus - Erilaisia vaihtoehtoja
Auton kokolattiamaton pesu
Auton ovien paneelien pesu
Auton kojelaudan puhdistus
Auton konsolien puhdistus
Auton tavaratilan puhdistus
Käsinpesu
Auton fiksaus
Kaikki pesut suoritetaan ilman pesuaineita ja kemikaaleja!

Tarjous: Henkilöauton sisäpuhdistus vain 99€! Säästä 34%

Steampesun käyttämä höyrypesu on merkittävä kilpailuetu Turun markkinoilla, missä monet yritykset käyttävät edelleen perinteisiä pesuaineita. Pyrimme olemaan markkinoiden edelläkävijä ja suunnanäyttäjä miten autojen sisäpesu kuuluisi mielestämme tehdä. Tiede ja tutkimus tukee tätä.

Markkinoilla on satoja pesuaineita ja ehosteita auton sisätiloihin, suurin osa näistä on täysin turhia, kaikkia näitä yhdistää se, että suurinosa näistä on kemikaaleja jotka eivät sovellu ihmisen elinympäristöön.

Höyry poistaa kuitenkin näitä ja ilman kemikaaleja:
Homeet ja itiöt, bakteerit ja virukset

Täit, luteet, pölypunkit ja niiden munat

Öljyn, rasvan, sokeri- ja suklaatahrat
Kahvin, virvoitusjuoman, ruuan

Tunkkaisen hajun, hien ja virtsan

Syvälle pinttyneen lian
Höyry poistaa autossa aiemmin käytetyt kemikaali- ja pesuainejäämät.

Sisäpuhdistus 2 sisältää:

Auton imurointi ja roskien poisto
Kojetaulun ja muoviosien pyyhintä
Kokolattiamaton höyrypesu
Jalkatilojen mattojen höyrypesu

Istuimien/penkkien höyrypesu

Takaluukun imurointi ja höyrypesu

 

Lisähinta koirankarvojen poistosta: 29€
Jos koko auto sisältä hyvin likainen tai täynnä eläimien karvoja, lisämaksu arvioidaan ja määritellään tapauskohtaisesti.

Tämä tarjous koskee vain Turun toimipistettä.
Tämä tarjous ei koske asiakkaan kotipihalla suoritettavia palveluja.
Tarjous on toistaiseksi voimassa vain Toukokuun-Kesäkuun 2024 aikana ennakkoon maksaneille asiakkaille.
Ennakkoon ostamasi lahjakortti on voimassa n.3kk alkaen Heinäkuun 1.pvä 2024
Tällä tarjouksella voit varata ostamasi palvelun vasta 2024 Heinäkuun 1.pvä alkaen.
Palvelut suoritetaan useimmiten klo 15-21 välisenä aikana Ma-La.


Esim. maksat ennakkoon 20.5.2024 voit varata palvelulle ajan vasta 1.7.2024 alkaen ja sinulla on aikaa käyttää lahjakortti 31.9.2024 asti

Tyhjennä auto ylimääräisistä tavaroista palvelun ajaksi tai laita tavarat vaikka takaluukkuun erilliseen muovipussiin, jonka siirrämme pois siksi aikaa, että voimme suorittaa palvelun.
Jos joudumme nostamaan erikseen tavaroita pisin autoa jotta voimme suorittaa palvelun, otamme tästä erikseen 25€ palvelulisän.

Tarjous voimassa vain Turun toimipisteessä ja ennakkoon maksaneille asiakkaille toukokuussa 2024.
Lyhyt matka Kaarinasta, Raisiosta, Liedosta, Naantalista ja Ruskolta.

Tarjous voimassa! Enää..

8
:
88
:
88
:
88

Tarjous: Sisäpesu vain 99€ hallilla, norm. hinta kotipihallasi on 150€

Näin hyödynnät tarjouksen ja tilaat palvelun

Osta palvelu tästä heti edullisesti ja turvallisesti vain 99€ hinnalla.
Ota maksukuitti talteen itsellesi ja laita maksutapahtuma tunniste allaolevassa lomakkeessa sille varatulle paikalle ja täytä loput lomakkeesta.

Lähetä lomake ja otamme yhteyttä teihin ensisijaisesti sähköpostitse.

Toimipisteessä sijaitsee myös yhteistyökumppanin autokorjaamopalvelut, josta saat erikseen sovittua autoosi edullisesti autohuolto ja autokorjaamo palvelut. Steampesu palvelut ja autokorjaamopalvelut ovat erillisiä toimijoita.
Voit tiedustella autokorjaamolta autoosi esim. raitisilmasuodattimen vaihtoa, jonka vaihtotarve sopii mainiosti auton sisäpuhdistukseen liittyen, jotta vanha ja likainen suodatin ei tuota hajuhaittoja juuri tehdyn hygieenisen sisäpuhdistuksen jälkeen.

Lue blogista artikkeleita, liittyen auton pesuun auton sisäpesuun, pesuaineisiin ja pesuaineiden kemikaaleista yms.

Voit tiedustella muita pesupalveluita autoosi allaolevan lomakkeen avulla ja pyytää tarjouksen.

Tilaa tästä

Nimi *
Sähköposti *
Viesti *
Kaupunki *
Osoite
Postinumero
Puhelinumero
Lahjakortin ostopäivä
Maksutapahtuma tunnus
Auton rekisteritunnus
Auton merkki ja malli
Palvelun toivottu tilaus pp.kk.vvvv

Osoite:

Uhrilähteenkatu,

c/o Autokorjaamo Highwey
20250 Turku

Posti:

info(at)steampesu.com

Palvelut suoritetaan useimmiten klo 15-21 välisenä aikana. Ma-La.
Laita sähköpostia tai täytä viereinen lomake, lomakkeen avulla saat vastauksen nopeiten.
Muutoin pyrimme vastaamaan takaisin 48h sisällä.
Korttimaksut ja lahjakortti.